Légtechnika szerelés - gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával

Hatásfok Hungária Kft.
TEL: +36 30 992 9798
Díjmentes Műszaki Tanácsadás
H-K-SZ-CS-P: 8.00-18.00
E-mail: info@hatasfokhungaria.hu

A KOMFORT SZAKÉRTŐJE

Hatásfok Hungária Kft.
Gáz műszaki-biztonsági felülvizsgálat
TEL: +36 30 992-9798
Díjmentes Műszaki Tanácsadás
H-K-SZ-CS-P: 8.00-18.00
E-mail: info@hatasfokhungaria.hu
Tartalomhoz ugrás
Légtechnikai és hővisszanyerős szellőző rendszerek szükség szerinti tervezése és szerelése +36 (30) 992-9798

Komfort és technológiai célú légtechnikai rendszerek kiépítése, tervezése, karbantartása.
Azokat a rendszereket, amelyeken átáramló levegő paramétereit megváltoztatják abból a célból, hogy az emberek vagy a technológia számára megfelelő levegőkörnyezetet hozzon létre, légtechnikai rendszernek nevezzük. Komfort terek esetén gondoskodni kell a bent tartózkodó emberek levegőkörnyezetéről, azaz a megfelelő minőségű és hőmérsékletű levegőről. A tartózkodási zónára vonatkozó követelményeket az MSZ CR 1752 szabvány tartalmazza. A rendszer legfontosabb elemei a légkezelő egység, a légcsatorna hálózat és a beszívó-, illetve elszívó anemosztátok. Technológia helyiségeknél elsődleges szempont a technológia számára kialakítani a megfelelő környezetet. A rendszer fő elemei megegyeznek a komfort légtechnikai rendszer részeivel, azonban más kialakításúak. Vállalatunk fő profiljába tartozik teljes légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése, beszabályozása, üzemeltetése a légkezelőtől egészen az utolsó anemosztátig.

Az elmúlt 10 évben az építési szabályzatok rendkívüli módon szigorították az új építésű lakások, házak, épületek energiafelhasználási hatékonyságát.
A korszerű, nagyon jól szigetelt házak, alacsony energiaszintű és passzívházak határolószerkezetei, tökéletesen záró nyílászárói gyakorlatilag légmentesen tömörré tették lakóterünket. Ennek következménye, hogy az eddig szabadon távozó pára és egyéb szennyezőanyagok nem tudnak maguktól kijutni a belső térből, ezért a nem szellőztetett terekben gombásodás, penészesedés alakulhat ki a párakondenzáció következményeképpen, illetve nem utolsósorban a szükséges friss levegő, oxigén nem tud bejutni a lakótérbe, ami fejfájást, fáradtságot okozhat.

Manapság már nem csak a korszerű családi házak, passzívházak hővisszanyerős szellőztetése elengedhetetlen, hanem az ipari, kereskedelmi, oktatási épületek levegőellátása is megoldandó. Ahol nagymennyiségű frisslevegő szükséges, de nincs megfelelő méretű gépészeti tér és / vagy nincs lehetőség nagy átmérőjű légcsatornák telepítésére (akár felújításnál, szellőzés utólagos beépítésénél is), DECENTRALIZÁLT, nagyhatékonyságú (95% hatásfok) hővisszanyerésű szellőzőberendezések alkalmazása lehet a megoldás. Alkalmazási területek: egyterű iroda, tárgyaló, iskolai tanterem, óvodai csoportszoba, bemutatóterem, fitneszterem, konferenciaterem, kórház, rendelő, étterem, stb... hővisszanyerős szellőztetése, frisslevegő ellátása.
A KOMFORT SZAKÉRTŐJE
Hatásfok Hungária Kft.                 
Cégjegyzék szám: 01-09-97280     
Adószám: 23589722-2-43              
1222 Budapest, Alsó sas utca.21   
E-mail: info@hatasfokhungaria.hu
Tel: +36 30 992 9798                    


Minden jog fenntartva 2011
Vissza a tartalomhoz