Gázkészülék szerelés - gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával

Hatásfok Hungária Kft.
TEL: +36 30 992 9798
Díjmentes Műszaki Tanácsadás
H-K-SZ-CS-P: 8.00-18.00
E-mail: info@hatasfokhungaria.hu

A KOMFORT SZAKÉRTŐJE

Hatásfok Hungária Kft.
Gáz műszaki-biztonsági felülvizsgálat
TEL: +36 30 992-9798
Díjmentes Műszaki Tanácsadás
H-K-SZ-CS-P: 8.00-18.00
E-mail: info@hatasfokhungaria.hu
Tartalomhoz ugrás
Egyszerüsített gázkészülék csere, rövíd határidővel szükség esetén kéménybéleléssel garanciával!
Hívjon hogy mielőbb segíthessünk! Papp József mobil tel: +36 (30) 992-9798
LAKOSSÁGI -TÁRSASHÁZI - IPARI GÁZKÉSZÜLÉK ÉS GÁZVEZETÉKEK SZERELÉSE

A GMBSZ (gázipari műszaki biztonsági szabályzat) 2013-tól bevezette az egyszerűsített gázkészülék csere fogalmát. Ez annyit jelent hogy azok a regisztrált gázszerelők akik rendelkeznek gázvezeték és készülék szerelő mestervizsgával, valamint gázipari műszaki biztonsági felülvizsgáló végzettséggel,és a területileg illetékes szolgáltató engedélyezte nyilvántartásba vételüket jogosultak a vonatkozó szabályok betartása mellett gázkészülékek szolgáltató felé történő műszaki átadás,és gázterv készíttetése nélküli cseréjére. A készülékcsere alkalmával a kivitelező kiállít egy jegyzőkönyvet melynek egyik példányát a megrendelőnél hagyja , a másikat leadja a szolgáltatónak.

Gázkészülék szerelés:
Gázkészülékek egyszerüsített cseréje, beüzemelése, javítása és karbantartása. Kondenzációs fűtő gázkazánok és kondenzációs kombi gázkazánok szerelése igény szerint kéménybéleléssel. Gáztűzhelyek, konvektorok, vízmelegítők és Mika 6-os kazánok szerelése és beüzemelése teljeskörű ügyintézéssel, garanciával, gyors és rővíd határidővel.

A gázfogyasztó készülékek osztályozása:
Égéstermék-elvezetés nélküli (nyílt égésterű), „A” típusú gázfogyasztó készülék, amely kéményhez, illetve az égésterméket a készülék felállítási helyiségéből a szabadba elvezető rendszerhez nem csatlakoztatható.
Égéstermék-elvezetéssel rendelkező, de a helyiség légterétől nem független égési levegőellátású (nyílt égésterű), „B” típusú gázfogyasztó készülék, amely kéményhez vagy olyan saját elemmel rendelkezik, amelyet arra terveztek, hogy a készülék égésterméke ezen keresztül közvetlenül a szabadba távozzon. E készülékek az égési levegőt közvetlenül a készülék felállítási helyiségéből nyerik.
„C” típusú gázfogyasztó készülék amelynek égési köre (légbevezetője, tűztere, hőcserélője, égéstermék-elvezető tere) a készülék felállítási helyiségétől elzárt.

Talán kevesen tudják, hogy a gyártók csak akkor vállalnak teljes garanciát a készülékre, ha a kazáncserét megelőzi a fűtési rendszer megfelelő tisztítása, vegyszeres kezelése. Itt nem a fűtési rendszer egyszerű átmosásáról van szó, hanem egy gépi, minden üledéket kitakarító vegyszeres tisztításról, a megfelelő szűrők beépítésével. Ez a fűtéstisztítási eljárás egy normál családi ház esetében két szakembernek 8-10 órás munka. Mi kazáncsere alkalmával további kiszállási díj nélkül, kedvezményesen végezzük el a fűtéstisztítást.

Csarnok és raktár fűtések:ERNYŐ SUGÁRZÓK telepítése,egyszerüsített cseréje, karbantartása javítása.
                                        HŐLÉG BEFÚVÓK telepítése,egyszerüsített cseréje, karbantartása javítása.
                                        PADLÓ KONVEKTOROK telepítése, cseréje, karbantartása javítása.

A megbízható és hosszan tartó hibátlan működés érdekében a gázkazán és a gázkészülékek rendszeres karbantartást igényelnek.
A KOMFORT SZAKÉRTŐJE
Hatásfok Hungária Kft.                 
Cégjegyzék szám: 01-09-97280     
Adószám: 23589722-2-43              
1222 Budapest, Alsó sas utca.21   
E-mail: info@hatasfokhungaria.hu
Tel: +36 30 992 9798                    


Minden jog fenntartva 2011
Vissza a tartalomhoz